VIKTIGT!!!!

VIKTIGT – LANET INSTÄLLT! Pga nya bestämmelser från Regeringen så tillåts nu folksamlingar ha max 50 personer. Vi i Crew har diskuterat flitigt fram och tillbaka de senaste veckorna om huruvida vi ska ha LAN eller inte nästa helg.

Vi vill självklart fortsätta med våra aktiviteter och ge er medlemmar en rolig helg tillsammans med oss och varandra, och så såg läget ut fram till tidigare idag… Nu har det kommit nya regler, och pga dem så har vi beslutat att ställa in vårt Pre-PåskLAN.

Vi i A-LAN tar vårt ansvar i dessa tider för er skull, våra medlemmar och deltagare. Att situationen har förvärrats så pass under den senare tiden gör att vi vill hjälpa till att hålla ned smittrisken genom att ställa in. Vi kommer att komma ut med uppdateringar om framtida LAN allteftersom situationen förändras. Utgående från att det kommer bli bättre planeras nästa LAN till hösten.

Vi är väldigt besvikna över att det inte blir ett LAN nu, och vi förstår att ni deltagare och medlemmar är det också! Alla som betalat för sin biljett kommer att få tillbaka sina pengar, och vi i Crew önskar er alla gott välmående och många kill streaks under resten av krisen!

//CREW

Lämna ett svar