INFO OM LANet!

Hej på er alla där ut!


Många är säkert nyfikna på hur vi ställer oss till att ha LAN i dessa mörka tider.
Självklart kommer vi ha LAN den 3-5 April, då vi har stor koll på vad myndigheter och även Sjöängskolan förutsatt att inte riktlinjerna eller reglerna ändras till lanet äger rum.

Vi kommer först och främst inte upp i 500 personer som regeringen bestämt är största antal personer som får vistas på samma plats, vår gräns på lanet är 60 personer.
Vill du komma på Lanet men är sjuk? Stanna hemma för ALLAS SÄKERHET!

Märker du 2 dagar innan att du inte kan gå pga. vilken anledning som helst, (speciellt nu med feber, förkylning, hosta m.m.) får du dina pengar tillbaka vilket vi även har i våra regler sen tidigare.

Se till att tvätta händerna när du varit på toa, ute och handlat, tagit på allmänna ytor eller vad som helst! Super viktigt med detta nu (även vanligtvis också såklart)!

Vi jobbar på att komma över handsprit för att ställa fram till er deltagare men vi kan inte garantera det. Vet du om att du är i riskgrupp för att bli allvarligt sjuk av Corona, stanna helst hemma då.

Vi kommer göra vårat yttersta för att försöka skapa mellanrum och rymd mellan borden och er deltagare oberoende antal deltagare men som ni tidigare Lan-deltagare vet är det enklare att genomföra om inte Lanet blir fullsatt (exempelvis 40 deltagare istället för 60 deltagare).

Vi uppmuntrar också självfallet att hålla lite avstånd till varandra och inte ha överdriven fysisk kontakt även om det är fint att ni visar uppskattning!

Vi vill såklart undvika att folk ska bli sjuka men det kan också krävas en ljusglimt med Lan, skratt och spelande mitt i detta mörker som påverkar vår allas vardag.

Blir det så att vi måste ställa in Lanet pga för få deltagare eller pga regeringen ber svenska folket att stanna inne och inte vara mer än 10 st i grupp som många andra länder inför just nu, så ja då får vi ställa in. Eller att Sjöängen beslutar att stänga ner skolan så ja då måste vi ställa in. Men oroa er inte ni får tillbaka era pengar då om det skulle bli så.

Har ni funderingar på något så tveka inte att höra av er!

Massa kärlek till er! Och var rädda om varandra!

// CREW

Lämna ett svar