A-LAN #57 PRE-PÅSKLAN 2.0

Nämen! Vi kör la ett PåskLAN till da!

Förra årets Pre-PåskLAN var en succé både för oss i Crew och för er deltagare, och på grund av många förfrågningar igen så kör vi en repris på det!

Helgen innan Påsk kör vi på med mycket nytt i turnerings- och tävlingsväg, men med samma goa LANkänsla som alltid!

NYTT FÖR DETTA LAN ÄR STARTTID OCH ENTRÉ!
Notera nedan att vi öppnar lite tidigare än vanligt (men vill inte ha ännu tidigare campare som glor på oss mitt i maten 😂) och att vi INTE kommer använda huvudentrén till detta LAN pga event i övriga delar av byggnaden. Vi använder oss istället av någon av köksentrén som ligger på baksidan av byggnaden med utsikt över sjön (efter spiraltrappan). Vi kan inte lova att vi markerar ingången med neonskyltar, men vi kan försöka ropa på er och signalera genom glasväggen om vi ser er vandra runt i Sjöängens vildmark i förvirrat tillstånd.

Boka din plats här:  Bokning LAN #57
Du måste boka dig för att få garanterad plats på LAN’et och för att bli insläppt vid 17:30 på fredagen. Har du inte bokat gäller Drop-In vid 20.00 (förutsatt att det finns platser kvar).

Antal: 60st

Plats: Sjöängens Matsal på Drottning Kristinas Väg 2, Akersund.

Tid: Fredag 3/4 kl. 17:30 till söndag 5/4 kl. 13:00 (internet slås av kl. 12:00 söndag).

Pris: 100kr förbokat, 200kr Drop-in.
Förbetalning med Swish (123 400 9783) eller BankGiro (444-6241), eller kontant i dörren. Märk din betalning med fullständigt namn.
Utan platsbokning gäller 200kr i dörren efter 20:00, förutsatt att det finns platser kvar.

Besökstid: Fredag – 18:00-24:00. Lördag – 10:00-24:00. (se info nedan)


Vi har rensat medlemskonton på hemsidan och tagit bort alla konton som inte haft fullständig information vid 2019-12-30.
Om du inte kan logga in så kan det hända att ditt konto är raderat. Du kan se en fullständig medlemslista under ARKIV->Medlemmar för att se om du finns kvar!
Du kan enkelt registrera ett nytt konto om ditt tidigare har blivit borttaget.

Att tänka på inför vårt LAN:
– Lokalen är nötfri. Detta inkluderar ex. Snickers eller annan choklad med nötter.
– Vi tillhandahåller endast ETT uttag för ström och nätverk, samt original matsalsstol och bordsplats. Allt annat behöver du ta med själv, så som nätverkskabel, grendosa, etc. Självklart får man ta med egen datorstol. Glöm inte sovsaker!
– Lokalen är skofri. Det kan vara skönt att ha med ett par tofflor. Skor tas av vid insläppet.
– Klockan 21:00 körs info i samband med nedsläckning. Det är då viktigt att man inte är upptagen med ett game så att man kan lyssna på infon under någon minut, annars kapar vi nätet!
– Din plats i sovsalen skall förberedas innan 22:00, gärna direkt när du kommit fram. Sovsaker får INTE ligga runt din dator och ta plats på golvet pga snubbelrisken!
– Det är tillåtet att komma som besökare på eventet. Man anmäler sig då till någon i Crew (leta efter t-shirtarna) och lämnar pant på 100kr och får ett besöksband som vi klipper när du går och du får tillbaka din pant. Om en besökare inte beter sig ordentligt eller stannar efter utsatt tid kommer vi klippa bandet och man återfår i så fall INTE sin pant.

Turneringar kommer att hållas i de toppalternativen som ni röstar på här på hemsidan (inloggning krävs för att rösta) samt lite smått och gott som vi bestämmer.
Småturneringar baseras på hur vi bäst kan förudmjuka er för mest möjliga skratt.

Mer information kommer både här på hemsidan och på Facebook!

Hälsningar A-LAN Crew

Getzo

Getzo

A-LAN's Vice Ordförande, Talman, Sponsringsansvarig, och Medieansvarig.

449 svar på ”A-LAN #57 PRE-PÅSKLAN 2.0

Lämna ett svar