A-LAN #54 – PrePåsk

Vi kör ett PrePåskLAN på begäran!

Vi har bokat Sjöängens Matsal den 12:e – 14:e april så att vi kan kötta igenom ännu en helg full av fantastiska spel, turneringar, bus och andra aktiviteter!

Inför detta LAN förlitar vi oss helt på den röstningsfunktion vi har på hemsidan för att bestämma vad vi ska ha turneringar i. Ett par dagar innan vårt LAN drar igång kollar vi resultaten, och skapar ett turneringsschema enligt vad NI DELTAGARE röstat fram! Det är en win-win för alla! 😀

Vi har ingen platsbokning detta LAN (kommer i framtiden).
60 platser är uppdelade i 5 sektioner.
Det är 6 platser på en rad med 6 st mittemot i varje sektion.

Inträdet är 100kr med tillgänglighet att köpa biljett till vår klassiska Tacobuffé som serveras under lördagskvällen, till ett pris av 60kr inkl. dricka.
Du anmäler dig enkelt via vår hemsida, och betalar senast den 11:e april innan midnatt till något av följande:

Bankgiro: 444-6241

Swish: 123 400 9783

Märk din betalning med FÖRNAMN+EFTERNAMN. Flera biljetter i samma betalning separeras med kommatecken (,).


En förändring till detta LAN är att vi kommer anordna Besöks-Pass för de som vill besöka LAN-helgen.
Eftersom vi uppmuntrat till att få besökare till våra LAN, och faktiskt fått lite för många, så har det varit svårt för oss på A-LAN att hålla koll på vilka som kommit på besök och hur länge de stannat. Detta har resulterat i lite för mycket bus och tumult från ungdomar, och med tanke på trivseln och säkerheten för våra deltagare så har vi nu valt att registrera alla besökare på plats med personuppgifter, specialfärgade besöksband och en pant på minst 100kr eller personlig ägodel (all pant återfås efter besöket).

Är du deltagare kan du föranmäla dina besöksvänner till oss, men besökaren måste skriva upp sig hos oss när han/hon kommer!

Som besökare (gäller inte föräldrar eller närstående som vi i Crew känner personligen) får du komma in till oss i lokalen, hänga med dina vänner som gjorde det rätta valet att faktiskt delta på vårt LAN, prova på lite konsolspel, snacka med oss i Crew eller andra deltagare, köpa en toast och/eller dricka i kiosken, eller helt enkelt bara kolla runt lite och få ångest över att du inte köpte inträdesbiljett själv!
Det enda du behöver göra för att besöka oss är att registrera dig hos Crew innanför dörren, lämna pant och få ett band. Du återfår din pant och lämnar tillbaka ditt band när du lämnar oss! 🙂

Vi ser fram emot ännu ett AWESOME LAN med mycket skratt, skrik, stekpannedråp, missade ults, OP rogues, headshots, wallhax, sockerkickar, sjuk natthumor, och mycket mer!

Vi ses helgen innan Påsk!

För kontakt, vare sig det är frågor, funderingar eller helt enkelt bara ett gulligt litet tackmeddelande, besök vårt Kontakformulär eller skriv till oss på Facebook!

//A-LAN Crew

Getzo

Getzo

A-LAN's Vice Ordförande, Talman, Sponsringsansvarig, och Medieansvarig.

Lämna ett svar