Pågående sponsringsavtal

INET

Vi har arbetat fram ett tidigt avtal med Inet. Framtida samarbete kommer att innebära mottagning av diverse teknikprylar som vi kommer att lotta ut eller ha som priser i turneringar och tävlingar under våra LAN och event. Produkterna kommer att variera mellan både smått och stort, beroende på storleken på eventet i fråga.

Detta innebär att vi kommer börja med 1:a, 2:a och 3:e pris i vissa större turneringar, samt ger oss eventuellt chansen att öka prispotten för de olika turneringarna vi anordnar.

Övrigt

Vi arbetar fram kontakt och avtal med olika partners, för att kunna erbjuda medlemmar och deltagare fler kvalitativa event med fler priser och gratisprodukter. Målet är att anordna fler (och större) event per år, och att under dessa event kunna ge bort så mycket som möjligt, både i form av underhållning men också i konkret fysiska prylar.

Härnäst på vår att-göra lista är att få fram sponsringsavtal för att få tag på accessoarer (exempelvis t-shirtar eller armband) i äkta nördighet, för att kunna ha roliga 2:a eller 3:e priser eller helt enkelt för att ge bort i våra mini-tävlingar som spontant ploppar upp under våra event. Samtidigt jobbar vi på att få fram lite dyrare saker som kan agera tilltalande 1:a priser eller lottas ut bland förbetalda. Det vore roligt att exempelvis kunna ge bort 5st Curved UHD skärmar till det vinnande laget i en CS:GO 5v5-turnering 😉

Har du tips till oss angående sponsorer eller företag som vi kan samarbeta med? Kontakta oss gärna på Facebook eller mejla till crew@172.16.100.2

Getzo

Getzo

A-LAN's Vice Ordförande, Talman, Sponsringsansvarig, och Medieansvarig.

Lämna ett svar