A-LAN #53

Då är det dags för nästa LAN!

Vi ses återigen på Sjöängen i Askersund. Dörrarna slås upp fredag den 15:e februari kl. 18.00, så nördar vi oss fram till söndagslunchen!

Denna gång har vi anordnat en lite större förändring när det gäller anmälan. För att det ska vara lättare för oss alla gällande betalning, biljetter, och andra funktioner så har A-LAN anslutit sig till LAN-Portal!

LAN-Portal är en samlingsplats för LAN-Arrangörer med massor av funktioner & finesser som gör livet enklare både för oss som arrangerar och för er medlemmar som deltar, och ni kommer med start i vår kunna få snabbare, enklare, och mer direkt information från oss angående exempelvis turneringar och LAN/Event!

Under A-LAN #53 kommer vi återigen att fokusera på CS:GO & Overwatch för turneringar, då det är de mest efterfrågade spelen just nu. Du kommer att kunna anmäla ditt lag i förväg via LAN-Portal inom kort!

Tacobuffé har varit stor succé, så det fortsätts med! Precis som vanligt serveras det under lördagskvällen till ett pris av 60kr inkl. dricka, och matbiljett kan du köpa du i samband med inträdet.

Mer information kommer både här på hemsidan och på Facebook!

Vid frågor eller funderingar, vänligen mejla oss på info@172.16.100.2 eller skicka ett meddelande till oss på Facebook!

Getzo

Getzo

A-LAN's Vice Ordförande, Talman, Sponsringsansvarig, och Mediaansvarig.

Lämna ett svar